Familieverhalen – Aftrekken voor mijn stiefzus

Mijn naam is Dennis, ik ben 29 en woon al zo’n 7 jaar samen met mijn vriendin Linda. Op 31-jarige leeftijd is Linda een mooi slank meisje, een paar stevige borsten en een mooi strak poesje. Het gaat goed met ons, we houden nog steeds van elkaar en we hebben goede seks, maar niet elke dag zoals in het begin, maar er is geen reden voor mij om vreemd te gaan. Als Linda het weet, weet ik het niet en wil ik het ook niet weten, maar ik vermoed van niet.

Linda heeft een vijf jaar oudere zus dan zij, Jeaninne, die er ook mag zijn: ook een leuk meisje met een mooi, provocerend hoofd en een lekker strak lichaam. Qua borsten is ze iets beter bedeeld dan Linda, voor zover ik kan zien. En of haar kutje net zo strak is, weet ik (helaas) niet.

Ik kan goed opschieten met Jeaninne, alleen jammer dat ze een enorme kut had van een vriendin waar ze mee samenwoonde. Het verbaasde me dan ook niet dat deze relatie een jaar geleden eindigde. Het enige probleem was dat Jeanine tijdelijk geen woonruimte had. Dus Linda vroeg me of ik het erg zou vinden als Jeanine een tijdje bij ons in Amersfoort kwam wonen, totdat ze wat anders had. We hebben een ruim huis, met twee extra kamers, die we nauwelijks gebruikten, dus dat zou geen probleem moeten zijn. Ik moest er even over nadenken, maar ik stemde er snel mee in. Waarom niet?

Het ging best goed, Jeanine verhuisde naar de zolderkamer en was in het begin nogal vaak weg, maar af en toe nam ze ook een vriendin mee naar huis. En aan de geluiden in de kamer te zien, wilde ze de schade ongedaan maken uit de tijd dat ze nog samenwoonde met die eikel. Hoe dan ook, het waren zijn zaken, ik vond het niet erg en ik kon het hem niet kwalijk nemen.

Op een avond waren Jeanine en ik samen thuis, Linda had haar wekelijkse badmintonavond. We zaten in de woonkamer, de tv was aan het kijken naar een melige serie waar Jeanine half naar zat te kijken terwijl ze ook nog een tijdschrift zat te lezen.

Ze zat in onze “fauteuil” in een strakke trui en een kort rokje. En ik zat op de bank tegenover haar met mijn laptop op haar schoot, wat zakelijke e-mails aan het checken. Ik had gewoon een t-shirt en een joggingbroek aan. Ik heb niet veel aandacht besteed aan de kleding van Jeanine, want die kleedde zich vaak zo, behoorlijk sexy, daar had ik natuurlijk geen bezwaar tegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sexe

Waarom is dit nou écht iets voor beginners?

Als je nog nooit eerder op een online sexdating site hebt gezeten, dan kan het erg overweldigend lijken. Maar wees gerust: het is écht iets voor beginners! Het is namelijk heel makkelijk om te gebruiken en je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets verkeerd doet. Bovendien zijn er veel online sexdating sites […]

Read More
Sexe

Overspel Verhaal – Oude bekende

Het was vrijdagavond. Ik had een afspraak met mijn vriendin Joyce maar we hadden geen idee wat we konden doen. Als ik alleen thuis was, zat ik achter de computer tot een oude bekende me ineens op msn aansprak. Ik kon hem nog herinneren van op de middelbare school. Ik ben altijd smoorverliefd geweest op […]

Read More
Sexe

Groepsseksverhalen – Ons eerste triootje

We fantaseerden vaak over trio’s en keken graag naar video’s waarin ze samen een triootje hadden. We plaagden elkaar ermee en zeiden hoe we dat andere meisje zouden verwennen of hoe dat meisje ons zou verwennen. Joeri vond dat we het eens moesten proberen, maar dan met een vrouwelijk cadeau (andere opties waren niet bespreekbaar!). […]

Read More