Overspel Verhaal – Oude bekende

Het was vrijdagavond. Ik had een afspraak met mijn vriendin Joyce maar we hadden geen idee wat we konden doen. Als ik alleen thuis was, zat ik achter de computer tot een oude bekende me ineens op msn aansprak. Ik kon hem nog herinneren van op de middelbare school. Ik ben altijd smoorverliefd geweest op deze jongen en in mijn fantasieën hebben we samen vele spannende avonturen beleefd. Er was altijd wat seksuele spanning tussen ons, maar omdat ik erg verlegen en preuts was, kwam het helaas nooit meer terug in de vorm van een kus. Ik ben nu 20 jaar en heb veel meer ervaring dan toen en ben zeker niet verlegen meer!

Hij vroeg me hoe het met me ging en of ik plannen had voor vanavond. Ik zei dat ik een date had met Joyce, maar we hadden nog geen andere plannen. Hij zei dat zijn vriendin aan het werk was en dat hij thuis was met vrienden, als we wilden komen. In het begin had ik dit niet gepland omdat ik een toegewijde relatie had en ik wist gewoon dat als ik bij hem was, ik de verleiding waarschijnlijk niet zou kunnen weerstaan. En bovendien had hij ook nog een vaste vriendin, daar had ik ook geen zin in. Mijn vriendin heeft me toch overgehaald en uiteindelijk heb ik haar aanbod geaccepteerd.

Ik sprong onder de douche, schoor me en trok een mooi setje lingerie aan. Ook heb ik mijn haar gedaan en opgemaakt. Ik had nog geen plannen, maar een vrouw wil er natuurlijk altijd schoon en verzorgd uitzien.

trrrrrr. Hij opende het, net zo mooi als voorheen, en misschien zelfs beter. Hij gaf me drie kusjes en een knuffel en ik kreeg meteen een warm gevoel van binnen. Die blik in zijn ogen maakte me gek, hij zag er sexy maar tegelijkertijd zo mannelijk uit. “Wil je iets te drinken?” Hij vroeg. “Ja, neem alsjeblieft een redbull-wodka”, was mijn antwoord. Hij stelde zijn vrienden voor en ik stelde mijn vriendin voor. Er werd wat gediscussieerd en er heerste een gezellige maar ook wel wat spannende sfeer. Elke aanraking, per ongeluk of opzettelijk, deed mijn hart sneller kloppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sexe

Waarom is dit nou écht iets voor beginners?

Als je nog nooit eerder op een online sexdating site hebt gezeten, dan kan het erg overweldigend lijken. Maar wees gerust: het is écht iets voor beginners! Het is namelijk heel makkelijk om te gebruiken en je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets verkeerd doet. Bovendien zijn er veel online sexdating sites […]

Read More
Sexe

Familieverhalen – Aftrekken voor mijn stiefzus

Mijn naam is Dennis, ik ben 29 en woon al zo’n 7 jaar samen met mijn vriendin Linda. Op 31-jarige leeftijd is Linda een mooi slank meisje, een paar stevige borsten en een mooi strak poesje. Het gaat goed met ons, we houden nog steeds van elkaar en we hebben goede seks, maar niet elke […]

Read More
Sexe

Groepsseksverhalen – Ons eerste triootje

We fantaseerden vaak over trio’s en keken graag naar video’s waarin ze samen een triootje hadden. We plaagden elkaar ermee en zeiden hoe we dat andere meisje zouden verwennen of hoe dat meisje ons zou verwennen. Joeri vond dat we het eens moesten proberen, maar dan met een vrouwelijk cadeau (andere opties waren niet bespreekbaar!). […]

Read More