Groepsseksverhalen – Ons eerste triootje

We fantaseerden vaak over trio’s en keken graag naar video’s waarin ze samen een triootje hadden. We plaagden elkaar ermee en zeiden hoe we dat andere meisje zouden verwennen of hoe dat meisje ons zou verwennen.

Joeri vond dat we het eens moesten proberen, maar dan met een vrouwelijk cadeau (andere opties waren niet bespreekbaar!). Ik wist niet of ik het een goed idee vond, ik weet zelf dat ik behoorlijk jaloers ben. Hoe zou ik reageren als een andere vrouw mijn minnaar zou aanraken? Maar de nieuwsgierigheid nam het over en ik gaf Joeri toestemming om een ​​meisje te gaan zoeken. Joeri regelde alles en regelde een date en plek met een meisje genaamd Hanna. Verder wist ik niets.

Joeri had een vrije dag zodat we samen van onze dag konden genieten. In de ochtend nam ik een lang bad. Ik wilde er goed uitzien, inclusief een kaal poesje. Joeri kwam ook naar de badkamer om zijn pik te scheren. Ik vond het moeilijk om zijn mooie lul te weerstaan, maar ik besefte dat het een drukke middag kon worden. Ik stapte uit bad, trok mijn laatste nieuwe lingeriesetje aan met een kort losvallend jurkje erover.
In de middag vertrokken we naar het hotel waar we met Hanna hadden afgesproken. We kwamen op tijd aan in het hotel, vol spanning wachtend op de komst van Hanna.

Er werd op de deur geklopt, hart bonzend, ik opende de deur. Ik vond alles zo spannend! Er stond een mooie dame in de deuropening: sluik, schouderlang bruin haar, groene ogen, een stralende glimlach en een mooi gezicht.
Ze liep naar binnen, stelde zich kort voor en ging op het bed zitten. Ik zag hoe Joeri naar haar keek, zijn ogen vielen op haar borsten. Ik moest het met hem eens zijn, ze had grote tieten in die strakke blouse.

Ik stond een beetje te kijken, niet wetend welke positie ik me moest geven. Hanna pakte mijn hand en trok me op het bed om tussen haar en Joeri in te gaan zitten. Ze merkte dat ik zenuwachtig was, dat was niet moeilijk te zeggen. Hanna stelde voor om eerst wat te gaan drinken. Joeri had een flesje snoep meegenomen om in de stemming te komen. Hij nam 3 glazen en serveerde ons iets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sexe

Waarom is dit nou écht iets voor beginners?

Als je nog nooit eerder op een online sexdating site hebt gezeten, dan kan het erg overweldigend lijken. Maar wees gerust: het is écht iets voor beginners! Het is namelijk heel makkelijk om te gebruiken en je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets verkeerd doet. Bovendien zijn er veel online sexdating sites […]

Read More
Sexe

Familieverhalen – Aftrekken voor mijn stiefzus

Mijn naam is Dennis, ik ben 29 en woon al zo’n 7 jaar samen met mijn vriendin Linda. Op 31-jarige leeftijd is Linda een mooi slank meisje, een paar stevige borsten en een mooi strak poesje. Het gaat goed met ons, we houden nog steeds van elkaar en we hebben goede seks, maar niet elke […]

Read More
Sexe

Overspel Verhaal – Oude bekende

Het was vrijdagavond. Ik had een afspraak met mijn vriendin Joyce maar we hadden geen idee wat we konden doen. Als ik alleen thuis was, zat ik achter de computer tot een oude bekende me ineens op msn aansprak. Ik kon hem nog herinneren van op de middelbare school. Ik ben altijd smoorverliefd geweest op […]

Read More