Tieners – Gree haar natte beker

Ik kon de hele nacht niet slapen. Ik dacht net aan dat moment toen ik met mijn pik tussen haar benen zat. Dus ik moest nu naar Gré. Ik stapte uit bad en schoor snel mijn zak met de tondeuse van mijn vader. Met bonzend hart liep ik naar buiten en keerde meteen terug. Ik keek de straat uit om te zien of zijn auto weg was. De deur stond echt open en ik ging naar binnen.

“Kom op, ik kom net uit bad.” Gre huilde. Ik ging de trap op en ging naar haar kamer. Ze lag naakt op het bed, wat me schokte. Ik wilde weggaan, maar ze zei “Kom”. Ik keek naar haar terwijl ze daar lag. Ze zag er nu nog magerder uit dan met haar kleren aan. Twee volle borsten met een platte buik en een dikke kale heuvel van Venus. Mijn pik reed recht omhoog. “Kom hier”. Ze zag dat ik twijfelde. “Kijk gewoon naar me.” Ze klopte op het bed zodat ik daar kon gaan zitten. Mijn god, ze was zo mooi, twee ronde tieten en dan dat kale poesje. Zat mijn lul daar gisteren in?

Ze spreidde haar benen en trok me naar zich toe. “Ik ben blij dat je gekomen bent, ik heb de hele nacht aan je gedacht, ik heb niet droog gezeten.” Wil je eerst mijn lichaam zien? Ga door.” Mijn ogen dwaalden over haar heen en mijn pik werd steeds harder. Ik voelde haar hand over mijn kruis gaan. uitgekleed. Mijn harde pik was recht vooruit. Gré keek haar aan en ik zag de spanning ook in haar opbouwen. “Jongen, wat een lekkere geile lul heb je” en ze liet hem in haar hand glijden. Ik kon nu in haar kutje kijken en ze zei dat ik mijn vingers erin moest steken.

Mijn twee vingers gleden tussen twee vlezige lippen en een gescheiden poesje. “Ja, en dan krullen je vingers omhoog, dan voel je daar een ruwe plek, dat is mijn G-spot.” Ik vingerde haar en zag haar kronkelen. Ik beet met mijn duim op haar clitoris en rolde hem zachtjes tussen mijn vingers. Ik zag haar kutje naar binnen knijpen. “Oooh lieve Jerry, ga zo door. Maar eerst omdraaien.”

 

We zaten nu in de 69 positie en ik voelde al snel dat ze mijn pik in haar mond nam. “Mmmmm, je ruikt lekker. Je kunt me ook likken als je wilt. Doe wat je wilt, ik vind alles leuk.” Nou, voor het eerst zo’n poesje likken hield me even tegen. Maar de geur was lekker en toch likte ik af en toe aan mijn vingers om te proeven. Smaak was goed en ik ging erheen met mijn tong. Op video’s die ik zo vaak had gezien dat ik de clitoris moest likken. De knop scheen op me en ik bracht mijn tong er voorzichtig naar toe. Gré zuchtte en drukte er meteen mijn volle mond op: “Ja, Jerry, jij moet er zijn. Eet die clitoris goed en lang en af ​​en toe met je tong erin.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sexe

Waarom is dit nou écht iets voor beginners?

Als je nog nooit eerder op een online sexdating site hebt gezeten, dan kan het erg overweldigend lijken. Maar wees gerust: het is écht iets voor beginners! Het is namelijk heel makkelijk om te gebruiken en je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets verkeerd doet. Bovendien zijn er veel online sexdating sites […]

Read More
Sexe

Familieverhalen – Aftrekken voor mijn stiefzus

Mijn naam is Dennis, ik ben 29 en woon al zo’n 7 jaar samen met mijn vriendin Linda. Op 31-jarige leeftijd is Linda een mooi slank meisje, een paar stevige borsten en een mooi strak poesje. Het gaat goed met ons, we houden nog steeds van elkaar en we hebben goede seks, maar niet elke […]

Read More
Sexe

Overspel Verhaal – Oude bekende

Het was vrijdagavond. Ik had een afspraak met mijn vriendin Joyce maar we hadden geen idee wat we konden doen. Als ik alleen thuis was, zat ik achter de computer tot een oude bekende me ineens op msn aansprak. Ik kon hem nog herinneren van op de middelbare school. Ik ben altijd smoorverliefd geweest op […]

Read More